Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Suntem În 2016 Și Americanilor Nu Le Pasă De Poluare


Norvegienii își pregătesc terenul pentru a interzice accesul mașinilor în Oslo, Volkswagen, năpăstuiți de consecințele scandalului „Dieselgate”, vor introduce 30 de modele electrice până în 2025, iar o duzină de constructori auto vor implementa tehnologii autonome până la finele deceniului.

Nu-i niciun secret, așadar, că asistăm la un punct de cotitură în industria automobilistică, în care majoritatea a constructorilor își reorientează resursele pentru a supraviețui unui viitor guvernat de sustenabilitate și eficiență.

Desigur, pasionații auto sunt vehemenți împotriva acestor schimbări, prin simplu fapt că ideea fundamentală a mașinii, cu care au fost învățați, se schimbă. Sincer, ca „petrolhead”, nici eu nu agreez conceptul de mașină autonomă, dar Henry Ford, un individ care a murit acum 69 de ani, a spus că dacă ar fi întrebat oamenii ce și-ar dori (la vremea respectivă) aceștia ar fi răspuns „cai mai rapizi”.

Așa se face că în 2011, două organizații guvernamentale americane (EPA și NTHSA) au creat un plan pentru a reduce gazele cu efect de seră și pentru a coborî consumul mediu de combustibil al mașinilor, combinat pe întreaga gamă a unui anumit constructor, la 4.3 l/100 km până în 2025. Problema este că americanii încă preferă caii mai rapizi înainte de orice altceva.

Deși constructorii de peste ocean au respectat cu tărie regulile și standardele impuse de către agențiile federale, aceștia din urmă confirmând recent că industria auto „a adoptat noile tehnologii de reducere a consumului într-un ritm fără precedent, dezvoltând mult mai multe inovații decât s-a anticipat inițial”, planul nu poate fi dus la bun sfârșit din cauza preferințelor cumpărătorilor.

Cu alte cuvinte, majoritatea firmelor americane au fost capabile să atingă un consum mediu de 4.3 l/100 km – compensând cu două modele hibrid pentru un pick-up cu motor mare, de exemplu – dar prețul redus al benzinei a menținut cererea de SUV-uri, pick-up-uri și alte chestii imense ridicată; o situație care nu va reflecta progresul tehnologic și nici nu va îndeplini planul inițial.

Având în vedere că Fordul F-150 este (încă) cel mai bine vândut vehicul din state, nu pot spune că sunt surprins.



Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment