Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Acesta este BMW Seria 1 Sedan. Nu vă impacientați!


BMW, mașina-noastră-cu-tracțiune-spate de toate zilele, a prezentat astăzi un model nou - și oarecum așteptat, după ce ai văzut conceptul Compact Sedan - numit Seria 1 Sedan.

Comunicatul de presă a fost emis de la Beijing, acolo unde BMW împreună cu Brilliance Automotive Limited construiesc mașini pentru piața locală. Deocamdată, BMW a anunțat Seria 1 Sedan ca fiind dedicat „exclusiv pieței chineze” - noi credem că o să-l vedem în viitor și pe alte piețe emergente din Orientul Îndepărtat.

Aș vrea să vorbim despre design un pic. Are grilă rinichi. Are curbura Hofmeister. Are platformă MINI. E BMW get-beget. O să aibă tracțiune față, da, însă 1) ați avut timp să vă obișnuiți cu ideea și 2) cine a condus un Seria 2 sau un MINI de generație actuală știe că tracțiunea față nu este moarte pasiunii, așa cum o punte motoare spate nu te face rege al driftului. Sau rege. Sau măcar șofer mai bun.

Dar stați liniștiți, căci pentru cei care vor să fie împinși de la spate (literalmente), va exista Seria 2 Gran Tourer, care va avea chiar și versiune M.

Comunicatul de presă nu divulgă detalii tehnice, dar poți să te uiți la motorașele decente de pe Seria 2 Active Tourer ca să-ți faci o idee despre ce va avea sub capotă Seria 1 Sedan.

Comunicatul de presă nu divulgă nici imagini (în afară de cea pe care o vezi mai sus), demonstrând că BMW joacă pe extreme: pentru faceliftul Seriei 6 au emis câteva sute de imagini - trei-sute-și-ceva. Păi e frumos așa?

S-avem răbdare, atunci. Cât așteptăm, putem chiar să vorbim despre cât de mișto i-ar sta lui Seria 1 Sedan și pe meleagurile noastre.

Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment