Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Nu suntem făcuți pentru a rezista accidentelor auto




Pentru că dacă am fi, am arăta ca băiatul ăsta, Graham. Putem face altceva în schimb.


Comisia responsabilă pentru accidente rutiere din Australia a demarat o campanie de conștientizare privind fragilitatea corpului uman atunci când este supus unor forțe produse în accidentele auto. Scopul, desigur, este să te facă să conduci mai prudent.



El este Graham. Graham nu suferă de vreo alergie, ci a fost pregătit pentru a avea o șansă de supraviețuire în cazul în care mașina i se oprește brusc. Așadar, fetelor, atenție la ce cereți atunci când vă doriți un bărbat puternic.

Pe site-ul dedicat acestui proiect găsești clipuri explicative pentru fiecare modificare pe care Graham a suferit-o pentru a deveni bărbat rezistent la șoc. Singurul detaliu în privința căruia nu găsești nicio explicație este ciocul ăla à la 1980, dar, hei!, nimeni nu e perfect.



Știința spune că, pentru a absorbi cât mai eficient un impact, ar fi bine să nu ai gât, dar să compensezi cu multă ceafă și cu un craniu cât mai puternic, ca să-ți protejeze cea mai importantă parte a corpului. Ah, iar cutia toracică să aibă niște airbaguri proprii. Iar picioarele au o încheietură suplimentară, care-i oferă un plus de flexibilitate.

Acum uită-te la Graham. Apoi uită-te la Graham. Apoi la tine. Nu ești ca Graham, așa că fă bine să porți centura și să îți iei toate măsurile de precauție atunci când ești la volan. Pentru că în România ai mai multe șanse să fii încercat decât în Australia.

Țara de la antipozi are 24 de milioane de locuitori, iar numărul total de accidente auto soldate cu morți, în 2015, a fost de 1206. România are 19,5 milioane și o rată de 95 de decese la un milion de locuitori. Adică peste 1800 de oameni au decedat în 2015 în urma accidentelor auto.

Conform statisticilor Comisiei Europene privind siguranța rutieră, bilanțul din 2015 ne-a propulsat pe prima poziție (împărțită cu Bulgaria) în clasamentul accidentelor auto mortale din Europa, după o creștere cu 4% față de anul anterior. Știu că ne place să fim primii, dar genul ăsta de top chiar nu ne face cinste.

Începe cu lucruri simple. Dacă nu ești Graham, poartă centura.

Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment