Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Știri de Gherilă, ediția 27 iulie 2016


Pe ordinea de zi: BMW M2 primește binecuvântarea unui bătrânel veșnic nemulțumit, Lamborghini ține de V12, Ford Focus RS creează isterie între proprietari, iar Opel chiar face o chestie cool; ah, și Poliția Capitalei rulează electric.


BMW M2, binecuvântat de Clarkson

În editorialul pe care îl semnează în The Sunday Times, Clarkson a vorbit despre BMW M2. Pentru că timpul este scurt și răbdarea ta este limitată, nu voi înșirui aici tot textul, mă voi rezuma la partea de final. „Îmi place M3-ul de dinaintea celui prezent - cel care avea V8 - și ador actualul M6 Gran Coupe. Și a mai fost și primul M5, cel cu 286 de cai-putere [...]. Acela a fost M-ul meu preferat. Până acum”.
Pe limba inegalabilului Clarkson, asta e cam cea mai mare laudă pe care o poate primi o mașină. Dar citiți tot textul, e delicios ca o plăcintă cu vișine.

Lamborghini nu renunță la V12

Ai observat chestia asta ciudată din ultimii ani, numită generic „încălzire globală”? Chestia aia a dus la altă chestie, botezată „downsizing”: producătorii auto se fac că le pasă de mediu și jonglează cu emisiile, apelând la motoare de dimensiuni mai mici, printre altele. Chiar și brandurile sport/opulente consacrate au făcut downsize (vezi Bentley).
Nu și Lambo. CEO-ul Lamborghini, Stefano Domenicali, a explicat pentru Autocar că „majoritatea clienților și dealerii din toată lumea spun «Nu vă atingeți de V12». Așa că vom continua în direcția asta.”
Acum, urale pentru Lamborghini! Dar în liniște, vă rugăm, să nu ne audă ecologiștii.

Ford Focus RS amână o parte din livrări pentru 2017, lumea o ia razna

Ford Focus RS este un hit. Practic, nu există suficiente cuvinte de laudă pentru hot-hatchul de la Ford. Am scris aici despre el puțin. Există însă și oameni care în momentul ăsta urăsc Ford pentru Focus RS, iar acei oameni sunt chiar clienții care au făcut comandă. Ford a hotărât amânarea a 220 de comenzi pentru 2017, motivul fiind „așteptări depășite”.
Intr-o notă ironică, cei 220 de clienți deznădăjduiți sunt americani, așteptând ca brandul lor american să le livreze o mașină produsă în Germania. #globalization
Între timp, cele 31 de modele destinate României au început să apară pe străzi, în Capitală am văzut deja patru, în cazul în care vă interesa.

Opel face calendar cu Grumpy Cat

Pentru calendarul anual 2017, Opel l-a racolat pe Grumpy Cat (și pe Georgia May Jagger. Tematica următorului calendar este „o călătorie prin anotimpuri alături de cele mai grozave modele Opel de ieri, de azi și de mâine”. Uite un motiv bun (unul dintre puținele) să-ți atârni imagini cu Opel pe perete.

Poliția Română a primit un BMW i3

Timp de o lună de zile, începând fix de astăzi, flota Poliției Române va avea în componență și un BMW i3, oferit de Automobile Bavaria Group. Poate că nu se înverzește peisajul cu doar un i3 printre atâtea Loganuri, însă inițiativa este una lăudabilă. Este prima electrică folosită vreodată de Poliția Română, care se alătură astfel autorităților din Germania, Anglia, Italia, Austria și California - LAPD a și cumpărat 100 de unități, după mostra gratuită.
Despre exemplarul din România știm că este Range Extender, adică are o autonomie de până la 300 de kilometri. Va achiziționa Poliția Română i3-uri după aia? Păi, să vedem: un i3 pleacă de la 36000 €. Un Logan, 12000 €. Un Logan de poliție: 60.000 €. Hm. Hm.



Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment