Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Alfa Romeo Furia. Un concept care te lasă spumegând


Nu te enervează să te uiți la mașini teribil de frumoase pe care n-o să le vezi niciodată în realitate? Atunci uită-te la această Alfa Romeo Furia.
Dacă aș avea câte un milion de dolari pentru fiecare concept neoficial Alfa Romeo, acum aș fi avut bani să-mi sponsorizez singur cursa prezidențială pentru Statele Unite ale Americii - unde sigur aș fi făcut o treabă mai bună decât Mr. Orange.

Au fost multe de-a lungul timpului - ultima dată când mi-a fost activată glanda fizz a fost întâlnirea cu 6C Sports Coupe Concept, de exemplu.



Iar cea mai recentă este Furia, un proiect care i-a luat designerului polonez Paul Breshke zece luni de muncă. Cu excepția modului în care e poziționat volanul (trebuie să ai sticksuri în loc de picioare ca să încapi acolo), nu există nimic, dar absolut nimic de reproșat la Furia.

Sursele de inspirație mari sunt Alfa Romeo 33 Stradale și GTV Spider (și Furia, for that matter). Dar, la câte mașini frumoase a produs Alfa de-a lungul timpului, n-o să te surprindă că lista completă cuprinde 65 de muze, nu. Din motive de spațiu, n-o să le înșir pe toate, știi tu care sunt.



Dar am să înșir, în schimb, o galerie foto pe care Paul a împărtășit-o cu întregul Internet, pe contul său de Behance. Acolo vei mai găsi concepte Lamborghini, Delahaye, Bugatti, Mazda și Opel.

Nu s-a intrat în detalii tehnice, însă, în stilul specific Alfa, ar putea foarte bine să aibă un motor mic, supraalimentat de să-l ia toți dracii, cu un milion de cai-putere.

Acum uită-te la imaginile de mai jos și spumegă de nervi, împreună cu noi, că n-o să vezi niciodată așa ceva în realitate.

Thanks, Marchionne!

Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment