Hello

Welcome To BOLD

This Awesome Blogger Template is Brought To You By Bthemez, Downoad it Now
only at bthemez.com
Let's Sociaize

Știri de Gherilă, ediția 26 iulie 2016


Înscrie-te într-un tur rapid prin lumea automobilistică, cu bune și cu rele.


Aston Martin DB9 iese din producție



Modelul care a subliniat cel mai bine, timp de 13 ani, asocierea dintre „Aston Martin” și „frumusețe” și-a încheiat producția, urmând să fie înlocuit de nou-nouțul DB11. Road & Track îl recunoaște ca fiind unul dintre cele mai importante modele Aston Martin din toate timpurile. O să povestim despre DB9 pe îndelete, în curând.

Nouă modele noi Mercedes-Benz în 2017


O imagine publicată de Autocar (preluată dintr-o prezentare internă) ne arată cam cât de ocupați o să fie cei de la Mercedes-Benz în anul care urmează. Pe lista noutăților: E-Class în versiunile Coupe, Cabriolet și All-Terrain (rival pentru Allroad quattro), AMG GT R Coupe, AMG GT C Roadster și AMG GT C Coupe („C”-ul îl poziționează, ca performanțe și echipări, între modelul AMG GT de bază și AMG GT S). 

Oh, să nu uităm de pickup-ul pe care Mercedes-Benz îl pregătește - care va împărți, cel mai probabil, platforma cu Nissan Navara. 

Modelele smart vor primi versiuni electrice, iar GLA și S-Class vor fi reîmprospătate cu facelifturi. 

Am mai zis că vor scoate și un fucking pickup? OK, am zis. 

Jaguar renunță la fantezii în favoarea unui viitor electric



OK, nu e nimic nou că Jaguar pornește în direcția în care mai toți jucătorii, cu mic cu mare, o fac de ceva vreme: mașinile electrice. Jaguar Land Rover și-a ocupat deja mult timp - și resurse financiare - dezvoltând tehnologii care să facă viața mai ușoară la volan, iar acum vor să bage și niște surse de kWh în mașinile lor, după cum Automobile Mag relatează.

Proiectul X590 se va materializa ca un coupe în patru uși electric (rival pentru S-Class și Seria 7, înlocuitor al lui XJ, practic). Acesta va fi urmat în 2019 de un SUV electric bazat pe platforma lui Range Rover. Pam-pam!

Acum, probabil că te întrebi care sunt fanteziile la care renunță (deocamdată, cel puțin): păi, Ian Callum s-a luptat pentru un înlocuitor al lui XK și pentru hypercarul C-X75. Dar, hei!, cine și-ar fi dorit chestiile astea, oricum, nu?

Share this:

ABOUTME

Hi all. This is deepak from Bthemez. We're providing content for Bold site and we’ve been in internet, social media and affiliate for too long time and its my profession. We are web designer & developer living India! What can I say, we are the best..

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Păreri...:

Post a Comment